18 Σεπ 2007

Έρχεται! Το Opening Party της Πολιτείας!


Η BrandUp! επιμελήθηκε την αφίσα του Opening Party της Πολιτείας και οι δύο εταιρίες ανανέωσαν και για φέτος την συνεργασία τους. Το απόλυτο νυχτερινό (και πρωινο και μεσημεριανό) must του χειμώνα είναι πάλι εδώ. Από τη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου!

Νεο εταιρικό folder για τη Κτηματοεμπορικη


με κεντρικό το λογότυπο της εταιρίες σε ασημοτυπία και με ματ πλαστικοποίηση, η BrandUp! επανασχεδίασε τα εταιρικά folder της Κτηματοεμπορικής Κρήτης, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την πολυτέλεια της έκδοσης.

Με θέα θάλασσα...


Η νέα καταχώρηση της Κτηματοεμπορικής από την BrandUp! για τον ετήσιο οδηγό Κρήτης εστία σε σε ένα από τα ομορφότερα πράγματα στο νησί μας. Την θάλασσα...

Απάντηση στις φήμες!


Η BrandUp! επιμελήθηκε τις καταχωρήσεις του καταστήματος Τσιγάλογλου στον τοπικό τύπο. Μέσα από τις καταχωρήσεις αυτές δόθηκε μια απάντηση από επίσημα χείλι σε αυτούς που διέσπειραν ψευδής ειδήσεις για το κατάστημα Τσιγάλογλου. Στις καταχωρήσεις υπάρχει κοινή επίσημη επιστολή - δήλωση της Λ. Γαβαλάς Α.Ε. και του καταστήματος Τσιγάλογλου.

Test Drive για το νεο Mazda CX-7


με καταχωρήσεις στο τοπικό τύπο προβλήθηκε από την BrandUp! και την Mazda το test drive για το νέο SUV της εταιρίας. Δεκάδες χανιώτες έκλεισαν ραντεβού και οδήγησαν το νέο μοντέλο της Mazda.

Μετά τις εκλογές...



....μια καμπάνια με προδιαφήμιση ένα teaser που βασίστηκε στο κλίμα των εκλογών επικοινώνησε την νεα προωθητική ενέργεια των Ασφαλειών Μυλωνάκη. Έκπτωση 20% στο καθαρό ασφάλιστρο του αυτοκινήτου σας μέχρι τις 16 Οκτωβρίου!