7 Μαρ 2007

Νέα εταιρική εικόνα


Διαμορφώνεται σταδιακά η νέα εταιρική εικόνα της BrandUp! Στα πλαίσια στρατηγικών αλλαγών στην εταιρία, η BrandUp! προβάλλει μέσα από την νέα της εικόνα το μεγάλο της όπλο, που δεν είναι άλλο από την δημιουργική προσέγγιση μιας καμπάνιας για του πελάτες της.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η BrandUp! δεν εξακολουθεί να παραμένει ταυτισμένη με τις ολοκληρωμένες καμπάνιες σε όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, σχεδιάζοντας καμπάνιες βασισμένες σε έρευνες και αναλύσεις και προσφέροντας στους πελάτες της την μέγιστη δυνατή επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό.

Σεμινάριο για το Σύγχρονο Μάρκετινγκ

Ο κ. Γιώργος Κολομπάκης, Γενικός Διευθυντής των εταιριών BrandUp! και Think Tank είναι για ακόμα μια φορά εισηγητής καθηγητής σε σεμινάριο του Εμπορικού Συλλόγου για το Μάρκετινγκ. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι νέες τεχνικές μάρκετινγκ με έμφαση και στις νέες τεχνολογίες και πως αυτές έχουν πρακτική εφαρμογή στις εμπορικές επιχειρήσεις.

Flyer για το Best of


Σχεδιάστηκε το flyer που θα διανεμειθεί για την προβολή του ετήσιο περιοδικού Best of Χανιά 2007.

Branding για αγγελιες


Με νέο δημιουργικό το οποίο δίνει έμφαση στο branding της εταιρίας βγαίνει στον αέρα η Κτηματοεμπορική Κρήτης στο ένθετο της εφημερίδας Κήρυκας.