5 Μαΐ 2007

Νέο κατάστημα Fredi στην Τζανακάκη


Άνοιξε το νέο κατάστημα Fredi στην οδό Τζανακάκη με επώνυμα αντρικά ενδύματα από κορυφαίες ιταλικές εταιρίες. Το νέο κατάστημα Freddi έχει διακοσμηθεί με έναν σύγχρονα κλασσικό τρόπο που αποπνέει την υψηλή αισθητική και το elegant που αξίζει στον άντρα του σήμερα.
Το νέο επίσης είναι ότι πλέον το κατάστημα Fredi προσφέρει και επιλεγμένα γυναικεία ρούχα.
Η συνεργασία με την BrandUp! ξεκίνησε με μια σειρά καταχωρήσεων σε εφημερίδες και περιοδικά και 2μηνη ραδιοφωνική καμπάνια.
Η καμπάνια κινείτε στο τρίπτυχο Κλασσικό ή Σύγχρονο, Υψηλή Αισθητική και Ιταλική Φινέτσα.

Έρευνα Μαρκετινγκ (Omnibus) από την Think Tank


Με ένα εντυπωσιακό και συνάμα ενημερωτικό έντυπο επικοινωνεί η Think Tank την έρευνα Omnibus που σχεδίασε και ξεκινάει μέσα στον Μάιο.
Στην Omnibus μπορούν να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις του Ν. Χανίων με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και να πάρουν σημαντικές απαντήσεις στα επιχειρηματικά τους ερωτήματα.

Καμπάνια κύρους από την ITN


Με μια καταχώρηση βασισμένη στην σημειολογία επικοινωνεί το positioning της συμβουλευτικής στα ασφαλιστικά και τα τραπεζικά προϊόντα η ITN GROUP. Σε ένα δύσβατο μονοπάτι, ο πατέρας κρατάει από το χέρι το μικρό παιδί και του δείχνει τον δρόμο.
Η καταχώρηση (σαλόνι) θα παίξει σε περιοδικά εντός και εκτός Ν. Χανίων.

Nέο Ετήσιο Περιοδικό από την BrandUp! Media



Μετά την επιτυχία του Best Of Χανιά 2007, του ετήσιου lifestyle περιοδικού της BrandUp! που έχει διαθέσει ως σήμερα πάνω από 2.000 αντίτυπα και συνεχίζει ακάθεκτο, ετοιμάζουμε το Best in Design, ένα ετήσιο περιοδικό σε super μέγεθος και ποιότητα ανάλογη του Best of Χανιά, με όλα τα θέματα γύρω από την αρχιτεκτονική, την διακόσμηση, το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο κτλ. Σύντομα κοντά σας...