22 Ιουν 2007

Εταιρικό έντυπο για το Digital studio


Το εταιρικό έντυπο του Digital Studio σχεδίασε η BrandUp! με εντολή του Αλέξανδρου Ζυβραγουδάκη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης και γνωστού Dj της πόλης. Το έντυπο εναρμονίστηκε με το web site της εταιρίας ώστε σταδιακά να κτιστεί μια ολική στρατηγική branding.

19 Ιουν 2007

Συσκευασίες για νέο εργαστάσιο στα Χανιά





Μια νέα δυναμική επιχειρηματική ιδέα υλοποιείται σταδιακά και μελετημένα στο Νομό Χανίων. Ένα εργοστάσιο παραγωγής και τυποποίησης αφεψημάτων και καφέδων με ένα μοναδικό concept. Όλα σε μερίδες (φακελάκια) ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση καφετιέρας. Και αν ως σήμερα αυτό ήταν γνωστό για το στιγμιαίο τσάι σίγουρα δεν το είχαμε φανταστεί για τον καφέ, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πάνω από 20 γεύσεις στις δύο κατηγορίες.
H BrandUp! ανέλαβε την ονοματολογία της εταιρίας και των δύο προϊοντικών γραμμών (αφεψήματα και καφέδες), των σχεδιασμό των λογοτύπων και τις συσκευασίες για πάνω από 20 τελικά προϊόντα.

Νέα Εταιρική Ταυτότητα


Την νεα εταιρική ταυτότητα της Chrisma Brokers επιμελήθηκε η BrandUp! Λόγω της φύσης της εταιρίας το ζητούμενο ήταν να σχεδιαστεί ένα στιβαρό αλλά σύγχρονο λογότυπο πάνω στο οποίο θα μπορεί να στηριχθεί μια εταιρική ταυτότητα τόσο σήματος όσο και text brand. Το αποτέλεσμα στις οθόνες σας.

Ξενοδοχειακό έντυπο



Η BrandUp! σχεδίασε το νέο διαφημιστικό έντυπο του ξενοδοχείου ΙΚΑΡΟΣ. Σε ανάπτυγμα Α4 το διαφημιστικό τρίπτυχο έπαιξε κυρίως στην ατμόσφαιρα που προσφέρει το ΙΚΑΡΟΣ στους επισκέπτες του.

Πενταγωνο, Opening


Το team της Πολιτείας μετακομίζει στην περιοχή του Ξενία στο πλήρως ανακαινισμένο Πεντάγωνο. Έναρξη Παρασκευή 22 Ιουνίου.

NEW DCODE PREVIEW


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ 16ΣΕΛΙΔΟ PREVIEW ΤΟΥ ΝΕΟΥ DCODE. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ DOWNLOAD ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ.

Καμπάνια επισημοποίησης συνεργασίας


Οι εταιρίες ITN GROUP και η CONTRACT μέσα από αυτή την καταχώρηση δηλώνουν την συνεργασία τους η οποία προχωράει ακόμα ένα βήμα.